Vilken härlig sommar!

Trots att vi jobbat/jobbar hela sommaren har vi försökt njuta av det fina väder vi haft. För det har varit bra väder här i St-holm. Varmt, inte soligt varje dag men varmt. I dag var vi nere vid sjön och badade eller inte jag jag solade och blev lite röd. När man suttit inne hela juli på dagarna blir man lite desperat när det bjuda ledig tid och sol. Skönt var det iallafall. Kommande vecka blir det att jobba hemifrån samt avsluta några praktiska saker inför resan.

Förresten, igår var vi på Samsonite och fyndade 2 fina röda väskor :-)

Äntligen fredag

och en helg framför oss. Vi tänkte inte göra så mycket i helgen, ta det lugnt och köpa väskor kanske. Vi får se! Vi börjar med att gå ut och äta ikväll :-)

sakta men säkert

går vi mot augusti. Här är det varmt och skönt Eric och Antonio ska cykla till Albysjön och fiska lite och jag sitter här jäääääätttteeeetrrrrööötttt :-( Inte roligt hoppas jag vaknar piggare imorron.
Idag har jag fixat nytt körkort och beställt visakort med mitt nya efternamn. Undrar hur lång tid det tar innan de kommer.

Nej nu blir det TV...

ojoj

vad tiden rusar fram, nu är det fyra veckor kvar till avfärd. Fortfarande en del att stå i. Huset ska hyras ut, papper ska fixas, väskor inhandlas. Men först en liten tur till Åland. Ikväll åker jag, Ofélia och Antonio med mina föräldrar, ene bror m. familj och några vänner med Birka Paradise. whhiiiii.

Skepp å hoj!

Sålt :-)

Igår fick vi äntligen betalt för vårt hus. Vi har väntat 52 dagar på att få genomföra affären. Det var verkligen en sten som lossade från våra axlar och vi firade med att grillat och chilenskt rosé vin. HÄRLIGT! Nu ska vi bara se till att huset vi bor i blir uthyrt...

Testar

Här är jag nu och skapar en blogg. Tanken är att hela familjen ska skriva här då och då under våra 10 månader i Chile. Vi får väl se hur det går...

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0