Sista natten i sängen

När jag reser brukar sängen vara en av de saker jag saknar mest. Man känner sig liksom hemma i sin egen säng. Hur som helst kommer jag nu lämna MIN säng för ett tag framöver. Jag kommer få hållas med chilenska madrasser..

När jag reser är det inte bara sängen jag brukar sakna, när jag är borta länge saknar jag en del mat, svensk mjölk och mina vänner och familj. Den jag brukar sakna mest är så klart MAMMA!! Min egna lilla mamma som alltid finns där. När jag var i 10 års åldern åkte jag en vecka till Småland med min bästis och hennes mamma som jag kände väl, och jag är fortfarande är bästis med Annika, men ojojoj vad jag längtade efter mamma. När jag var pytteliten och inte kunde säga så mycket brukade min pappa ropa på mig för att han ville att vi skulle göra något då svarade jag "måste gå till mamma". Och ja, så är det nog fortfarande, måste gå till mamma! Som tur är kommer hon till mig då och då. Nu var hon är ikväll, med pappa, och vi åt en supergod middag i Tyresö C och sen kommer mamma, och pappa och hämtar oss imorron så att vi och våra 8 väskor kommer till Arlanda.

Tur jag (vi) har MAMMA och PAPPA förstås :-) Jag (vi) älskar er <3

"Hej då" - fika

Idag fortsatte vi säga hej då, eller vi ses snart :-) Annika var här med sina fina killar och Denise kom också med gänget och vi fikade och pratade och pratade. Nu har jag lämnat adressen hit så jag hoppas alla hittar hit!

"Hej då" - middag

Nu har vi bara 3 nätter kvar i våra sköna sängar, innan en natt i en flygplansstol över Atlanten och några nätter hos Tía Louisa, innan vi har vårt eget boende för några månader. Ikväll blir det därför middag hos lillebror Jonne. Där väntar mamma och pappa och lillebror Erik också med alla barn och fruar förstås. Vi får se vad det bjuds på och förhoppningsvis kan jag lägga upp några bilder med :-)

ComHem eller försvinn?

Sedan vi flyttade har vi Com Hem som internet och telefonleverantör. Det verkligen suger!! Internet kommer och går och när man är mitt i något viktigt samtal bryts det. INTE KUL! När vi kommer hem blir det till att se över valet av vem som sla leverera till oss...

Vad fint :-)

Hon är duktig hon, min Ofélia som fixat till bloggen. Nu har hon även gjort sitt första inlägg här. Förhoppningsvis kommer flera under resan.
Här hemma har vi börjat operation "tömma vinkällaren". Den startade i onsdags då två grannar kom över, vi mös och drack rosé. Igår kom Annika och då gick vi över på bubbel och vitt. Ojoj vad kul det är men undrar varför huvet känns så tungt...


hej:)

hejhej:)
nu har jag nyss fixat våran design:)
rätt nöjd faktiskt;)
nu är det bara 11 dagar kvar tills vi åker till chile
ska bli jätte spännande:D
jag kommer blogga på den hära bloggen men även min
egna den heter
www.latiiinaaa.blogg.se
checka gärna in den också:D jag kommer
att ta massor av bilder i chile som jag kommer
att lägga ut där:D
nu ska vi äta lite korv och sen åka till haninge :)
hejdå/ ofelia:*

Tisdag

Vilken härlig helg! I fredags satt jag med bästa Helena på Krusbodabadet några timmar och brände mig rejält. I lördags hade vi party, det var verkligen skoj. Mycket folk och de mest seglivade stannade till klockan 4. Vi fick fina presenter av våra fina vänner :-) Söndagen var en slappardag. Vi städade, tittade på film och tog det lungt.
Nu försöker jag ha lite semester och gör ett försök att varava ner lite innan vi ska åka. Det går väl så där....

En tråkig dag..

När allt (nästan) var klart med lägenheten i Viña gick det åt pipsvängen. Ägaren, som nog satt i ekonomisk knipa, valde att hyra ut till några studenter som var på plats trots att Eric var på väg till Western Union med förskottsbetalning. Nåja bara leta vidare. Det löser sig som han som sket i vasken sa ;-)

Nu till helgen ska vi har en in och utflyttningsfest. Det blir kul. Hoppas att vädergudarna är med oss på lördag så det går att vara ute på altanen.

Hej å hå så länge!

RSS 2.0