Dagens händelser (för tillfället)

Leo tbx här! hade tänkt att skriva lite om va vi har hunnit göra idag och lite andra saker! idag har inte avrit en vanlig dag i skolan! idag har de varit national firande. dom har sålt chilenska maträtter dom ahr dansat nationaldansen som heter cueca! Ofelia dansa till låten chocolate!
national dräckterna här är väldigt fina!
inga vi känner men ser ungefär kläderna ut. 
Här står jag med min klass kompis filipe riktigt trevlig kille! på den andra bilden e Ofelia med sina kompisar dom ser ut som svenska huspigor men så kan man se ut när man ska dansa till chocolate! 
 Vi går viadre till maten! Maten som såldes va empanadas som är en känd maträtt från chile de är som inbakade piroger med köttfärs,lök,oliver och ägg. ni som inte ätit de gör de! En annan maträtt som såldes va choripan va faktiskt första gången ja åt de men de är choritzo i bröd med mayones och annat onyttigt! Men gott va de.

Det va allt vi har hunnit göra idag men vi ska snart ut på nya äventyr ja ska snart på fiesta ;) och familjen ska gå ner till sporting där är de fullt med matstånd och annat roligt påhitt! men just nu sitter vi bara hemma och njuter av den fina solen och utsikten från våran lägenhet!

måste oxå visa mina nya snygga,sköna,fläshiga,sportiga,najsiga och kola skor ja köpt!
va allt för detta tillfälle fortsätt kika in// Leo brorsan


Kommentarer
Postat av: Richmond Sobrinho

Saknaden är riktigt stor bror. Det är nu när du är borta som man märker hur underbar person du är. Omklädningsrummet är lite tomt utan dig, det tror jag alla i laget tycker.

Hör av dig på facebook bäste bror :)

2011-09-17 @ 19:08:23
Postat av: Mamma o Pappa/Mormor o Moppa

Härligt Leonardo - vilka fina bilder - det här e´pricken över i:et när du visar bilder och skriver om era dagar i Chile - Puss och kram till er alla - saknar er.

2011-09-19 @ 12:42:20
Postat av: Lillebror Erik

Kul att spana in bloggen och kul att ni har det bra! Vi har det oxå bra. Ska till landet i helgen, röja och göra fint vid "Sjöstugan". Någon måste ju göra sånt oxå. Hur skulle det se ut om hela världen firade sommar tre gånger per år och latade sig? :-D Vidar har börjat gå! Det mesta är frid och fröjd som sagt. Ha det fint! Hörs!

If the house is rocking don`t come knoking... eller vad är det man brukar säga.

2011-09-22 @ 12:43:20
URL: http://www.erikschooultze.portfoliobox.net
Postat av: Lillebror Erik

redigerat URL

2011-09-22 @ 12:46:32
URL: http://www.erikschoultze.portfoliobox.net/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0